Close

Statusrapport: 50 har fått opplæring så langt

Praktikantane på Nynorsk Avissenter Kull 12 (Våren 2019). Synne Grimen Hammervold, Pernille Fjørtoft Grøsvik, Sindre Camilo Lode og Marte Husabø. Her saman med dagleg leiar Kjell Ove Nordeide og lærar Ingunn Osland

Del innlegg

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

BILDET: Praktikantane våren 2019 på tur med dagleg leiar og lærar i Førde. Frå 1. mai skal dei ut i praksis; Sindre Camilo Lode i NRK Nyheter, Synne Grimen Hammervoll i Sunnmørsposten, Pernille Fjørtoft Grøsvik i Klassekampen og Marte Husabø i Firda. Foto: Bent Are Iversen

Godt over halvparten av dei 41 nynorskpraktikantane våre hadde ved siste årsskifte arbeid som journalist – fullt eller deltid, tilsett eller frilans. Til sommaren skal vi ha lært opp 50 nynorskbrukande journalistar sidan starten i 2013.

Meir om dette i statusrapporten, som du kan lese her: Statusrapport 2019-4